Najnovšie recenzie zo sekcie Sety e-cigariet
- kvalita
som spokojný
- Ziadne
- vydrz baterie , jednorazovy echomizer ktory je slaby preteka
po prvom nabiti vydrzi aj dva dni normalneho fajcenia, potom pri tretom jedna bateria vydrzala 2 hodiny druha o cosi dlhsie. Uz by som si to nekupil aj ked je lakadlo to ze su tam dve cigarety pre,, dve osoby" . r Radsej investovat do drahsich kvalitnejsich lebo vobec neusetrite a neoplati sa to.
- Výhodná cena
- Ľahká manipulácia
- Pekny dizajn
- Chýba návod na použitie pre ľudí, ktorí ešte nepoužívali
- e-cigaretu
Som spokojná
- za tu cenu je asi fakt dobra som spokojny ma lepsiu paru ako ma kamos na odost drahsej
- nic
odporucam kazdemu
- cena , dizajn, lahke použitie
- kratka vydrž baterie (24hod) dlhé nabijanie 5-6 hod ( bolo uvedene 2hod)
ešte len 5 dn používam nemam vychytane všetky pre a proti. ale ako ztartovacia cigareta ked človek nevie čo si ma vybrat je to super voľba
Joyetech eGo AIO Pro 2300 mAh strieborná 1 ks
Anonym
Pridané: 14. marca 2017
(naposledy upravené 15. marca 2017)
- toto je supa odporucam znizit nikotin:)oproti aio klasicke citim na pro lepsiu vyraznejsiu chut liquidu
- reklamoval som chybalo tesnenenie zvrsku co sa spaja so zhaviacou hlavou,nakoniec sa zistilo ze tesnenie chybalo aj na druhych kusoch,zobral som potom druhu co mala tesnenie,je tam taky maly biely kruzok okolo zavitu zvrsku.
dost silna ciga ale asi z vyroby nedali vsade tesnenie
- dobre dymi to je asi vsetko
- bateria nic nevydrzi,dobijanie aj 4 krat za den,zhaviace hlavy max 2 dni a uz smrdi
asi si treba priplatit na lepsiu bateriu a zhaviace hlavy asi ziadna nevydrzi,popripade ich cistit lebo to financne vyde ovela viac ako normalne cigarety aj s liqiudami
- Kvalitný parostroj
- Veľká kapacita batérie
- Ľahký na obsluhu- žiadne nastavovačky, len poskladať a vapovať
- Veľmi dobre vyzerá
- Negatívne odsudzovačky, že je to shit a pre deti vás nemusia zaujmať, lebo aj po pol roku funguje ako má.
- Sklo náchylné k rozbitiu
- Liquid pod 70 VG preteká kade-tade
- žhaviace teliesko 0,18 a 0,5 ohmov môžete rovno zahodiť, je k ničomu - kupujte len 0,30
- Mohol by mať väčšie otvory na sanie vzduchu
Celkom v pohode prístroj, hlavne pre ťahanie do pľúc a pre ľudí, ktorí sa nechcú zapodievať s watmi, odpormi a inými nastaveniami, ale chcú si naliať liquid a inhalovať. Pre ostatných by za túto sumu skôr padol do oka eleaf istick Pico 75W, ktorý je za rovnakú sumu oveľa lepší stroj.
Nefunkčný adaptér
- Nepreteká
- 2 ks e-cigariet v balení
- Obal
- Pre začiatočníkov
- Nedá sa používať počas nabíjania (súprava však obsahuje 2 batérie, čiže kým sa 1 nabíja, druhá sa dá používať)
- Pre začiatočníkov
Celkový dojem je dobrý. Používam ju krátky čas na to, aby som ju mohol lepšie a presnejšie zhodnotiť. Ide však o e-cigaretu značky EGO, ktoré sú naozaj kvalitné. Mám už druhú tejto značky a v budúcnosti ani neplánujem meniť značku. Zatiaľ som spokojný
Chcel by som sa spýtať dnes mi prišla táto cigareta a keď si chcem potiahnúť tak mi začne blikať a nejde mi žiaden dym a na nabíjačke bola CCA 2 hodinky.... Mohli by ste mi niekto poradiť čo stým mam spraviť?????
- Praktická som sňou nadmieru spokojná
- Žiadne
Len odporúčame
- nizka kapacita akumlatora /ako 650-ka/
- Cena vyhovujuca
- Baterie treba zdokonalit na modernejsi nabyjanie
Pre zaciatocnikov vhodne az na dlhe baterie.Nemotorne .Mohli byt kratsie a radsej sirsie.aby ustali pri odkladaniiii.
- Kovový grip
- Veľa dymu !!
- Dobrá chuť
- Možnosť vapovať pri nabíjaní z powerbanky
- Regulácia airflow
- Batéria
- 2ml Tank
Odporúčam túto e-cigaretu. Všetko je v pohode. Keby mám hodnotit od 0 do 10 bodov tak: Dym 9/10, Chuť 7/10, Kvalita 9/10 a batéria 8/10. Osobne odporúčam. Zakúpene z wellnesssmoke.eu :)
- Za tie peniaze najdymivejšia cigareta na trhu.
- Dizajn
- rozmery
- skvelý atomizér
- rýchlosť nabíjania
- náhradné sklo mohlo byť súčasťou balenia
- pripravte sa na extrémnu spotrebu loquid
Túto cigaretu odporúčam ľuďom ktorí sú schopní si vyrobiť vlastný liquid (maximálne jednoduchá vec). Pokiaľ hľadáte niečo na fajčenie kupovaných liquidov, prehúlite aj gate :D Osobne spotrebujem niekedy až 10 ml denne, takže na toto sa pripravte. Za túto spotrebu však dostanete neskutočný parostroj ktorý vo svojej cenovej hladine nemá konkurenciu. Ešte spomeniem, že cigareta je primárne určená na ťahanie do pľúc, nie na ťahanie ústa-pľúca ako je tomu v prípade Joyetech AIO. Airflow je úžasné- nádych je úplne voľný, akoby ste dýchali volne, nie ťahali cez atomizér.
- Za tie peniaze najdymivejšia cigareta na trhu.
- Dizajn
- rozmery
- skvelý atomizér
- rýchlosť nabíjania
- náhradné sklo mohlo byť súčasťou balenia
- pripravte sa na extrémnu spotrebu loquidu
- Veľkosť tanku
- Výdrž batérie
- Dym vás ide zadrhnúť
- Veľká hmotnosť
- Slabá dióda
- Regulátor vzduchu odveci
- Veľký prívod vzduchu
Nič moc za veľkú cenu. O lahodnom pofajčení môžete s touto cigaretou len snívať, lebo dym z nej vás bude dusiť.
tovar bol doručený do 3 pracovných dní, bola som spokojná, odporúčam aj ďalším zákazníkom
- Objednal som 2 kusy a z kazdej sady nefunguje jedna baterk
Cakal som ze to bude fungovat,myslim baterky nakolko som daval ako darcek ale trochu som sa sklamal
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »