Najnovšie recenzie zo sekcie Sety e-cigariet
- veľké množstvo pary
Rychle dodanie za dobru cenu.
- Mimoriadne výhodná cena za dva kusy
- Super rychle dodanie
- Baterka vydrží cely deň,pekný dizajn
- Ziadna
- Ľahká a malá e-ciga, podanie chuti nadpriemerne, dobrá cena. Jedna malá rada ak preteká liquid treba vyčistiť atomizér.
Joyetech eGo AIO 1500 mAh čierna 1 ks
SiliuS
Pridané: 31. augusta 2019
(naposledy upravené 31. augusta 2019)
- Ked funguje,tak super
- Nefunguje ako ma
Vyrobok je v mojom pripade nepouzitelny.Prva zhaviaca hlava fungovala cca 4 hodiny.Potom uz som mal pocit,ze mam v liqide zastrcenu obycajnu slamku-vsetko mi slo do ust,prehrievanie,no minimalny dym...fuj.Vymenil som druhu hlavu,ktora bola v baleni a situacia sa opakovala,akurat,ze tento krat uz po asi 10 potiahnutiach.Este skusim vymenit inu hlavicu a ak nepomoze,posielam na reklamaciu.Zatial hodnotim ako zly.
po mesiaci sa zoderú závity,že sa už nedá dať na nabíjačku a nakrútiť nádobka s náplňou ,ale keď si aj každý mesiac objednám ďalšie ,tak to je omnoho lacnejšie ako cigarety .
- cena, jednoduchost, dizajn
- Pomer cena/vykon
- Batéria
- Plnenie
- Obrovské mraky
- Detská poistka, ktorá časom nie vždy počúva
Je to slusne prevedie odporučam
- dobra volba
- Bateria sa nabija asi 30 minut a aj vydrzi tak isto
- sada s dvoma kusami
- pekný a prakticky obal
- jeden kus mal chybu- odpojený prívod od batérie
O.K.
Vyborna eciga, dym ako sa patri, perfektna chut. v kombinacii s atomizerom EUC Ceramic, ktory mne vydrzi cca 15 dni (sfajcim 3*4ml denne), je to uplna parada. Bateria 3300 mAh vydrzi skoro az do vecera. Atomizery s prijatelnou cenou, cena cigy tiez super.
- Batéria pohodlne vydrží celý deň na jedno nabitie
- Nevyteká
- Dobrá cena/výkon
- Skvelý model pre začiatočníkov
- Dobrá chuť
- Dosť malý rozmer (nedajte sa oklamať obrázkom, je akurát do ruky)
- Nedá sa nastavovať
- Nedá sa zistiť na koľko % je nabitá batéria
- Trochu väčšia spotreba liquidu
Určite vhodné pre nenáročných používateľov, keď si to vie človek dobre poskladať, čo urobiť pred tým, než začne produkt používať, tak sa nestane ako píšu ľudia na recenziach tejto aj iných stránok, že by vytekal liquid cez airflow, alebo by bola chuť spálenej vaty a podobne.
Zdá sa mi, že spáli viac liquidu než som zvyknutý, no na niekoho kto kedysi fajčil okolo 15-20 cigariet za deň, mi vydrží 10ml tak na 3-4 dni, samozrejme si miešam vlastné a vyjde ma to mesačne max. 10€.
Neodporúčam liquid 50/50, určite je lepšie 20/80, maximálne 30/70, nakoľko nejde o fajčenie, ale vaping. :)
Doporučujem si dať tú námahu a pozrieť si nejaké to video napríklad od www . ejuice . cz. :)
- Mam ho a je perfektni
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »